Ovdje se svadjajte stoke jedne
+8
junior
shady
SickZilla
vincent_ZPS
MeKo213
Gangsta_Cigan
nekromant
ShvarcArbajter
12 posters
BossHipHop :: Smece :: Smece
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ovdje se svadjajte stoke jedne
shady wrote:king mire wrote:ShvarcArbajter wrote:king mire wrote:Junior neće snimit diss jer mu ja nedam da snimi diss! I vama bi bilo pametnije da se uzmete posla, da radite, snimate, pravite beatove a ne da serete, shvatam ja da pubertet jebe al svi smo to prošli, samo lagano! I nemojte Brčko spominjat, samo opušteno
pusti ih ba mire nek se dissaju kako ce onda steci neko iskustvo, mora se i kroz to proc...
peysss
hoćete da se dissamo, nije nikakav problem, al je to glupost, ako smo frajeri hajmo se nać i pobit i rješena stvar, dissevi su meni šuplja priča, preljevanje iz praznog u prazno! Snimajte stvari, gurajte scenu, to je iskustvo, u glavnom, malac je sad sa mnom u ekipi i nece snimat nikakve disseve, pa pogledajte kako ce napradovat sad i ubuduce!
haj budite hairli
ej mire znam da nedas junioru da im uzvratimo dis ali oni su snimili protiv juniora i mene pa mislim da bi trebo nas pustiti da odradimo to
ali i tuca moze proc
I tuca moze proc.....tcc kako kad vam se tata javi odma svi postanete hrabri...
Mire ba jebo to,sta imas od udaranja , bolje dodji da izgubite od Zivinicana Koshe Pozdrav buraz
Blackvonowsky- pocetnik
- Broj postova : 33
Registration date : 2008-02-19
ma kakvo udaranje, to je sarkazam bio, ja kad se hocu udarat odem na tribinu, to je adrenalin, sta cu se tuc radi rap-a, jedino koga cu istuc je onaj tenk, i onaj mAc, mada je mac bio blizu da bude izudaran al nije smio doć u tz, jbg:) nemojte se svadjat dzaba, radite ljudi, radite:) svu negativnu energiju u pjesme i idemo dalje =) prvo se treba naucit repat, dobro naucit repat, savladat tehniku repanja, pisanja, disanja, ehh tek onda se moze pricat o dobrim dissevima haj budite mi zdravi:)
king mire- chillam
- Broj postova : 9
Registration date : 2008-03-31
SickZilla wrote:tako je mire, reci im i svrati cesce na nas forum!
ma neaš frke =)
king mire- chillam
ha gledaj Brcko Beatz Crew,Niss vam je najzajebaniji...Postovanje Buraz
Blackvonowsky- pocetnik
Blackvonowsky wrote:ha gledaj Brcko Beatz Crew,Niss vam je najzajebaniji...Postovanje Buraz
niss ubija sto jest jest
alooo ba decki oladite malo previse ste se zapalili ali pjesma vam je ko k***c od magarce shady bi vas mogao sam izderat ejj ba to je stvarno smece ha ha
Mc_Hammer- chillam
- Broj postova : 4
Registration date : 2008-04-01
nekromant wrote:hahahaha joooj vinc ajde buraz da ovo snimamo.. sperma mi skače kao mineralna voda
ozbiljno koda ti znas sta je to mame ti se naguzim ha ha a diss vam je sranje obicno i vi nam se nazivate nekim reperima ha niste djaba iz zivinica sa sela pa SHADY kad bi prno imo bi bolji glas hahaha
Mc_Hammer- chillam
Mc_Hammer wrote:nekromant wrote:hahahaha joooj vinc ajde buraz da ovo snimamo.. sperma mi skače kao mineralna voda
ozbiljno koda ti znas sta je to mame ti se naguzim ha ha a diss vam je sranje obicno i vi nam se nazivate nekim reperima ha niste djaba iz zivinica sa sela pa SHADY kad bi prno imo bi bolji glas hahaha
nisi se moro 2 puta uclanit da bi to reko
Mc_Hammer wrote:nekromant wrote:hahahaha joooj vinc ajde buraz da ovo snimamo.. sperma mi skače kao mineralna voda
ozbiljno
koda ti znas sta je to mame ti se naguzim ha ha a diss vam je sranje
obicno i vi nam se nazivate nekim reperima ha niste djaba iz zivinica
sa sela pa SHADY kad bi prno imo bi bolji glas hahaha
zar je bitan glas?..meni nije!!!!
a Nekro' nije iz Zivinica!!!
vincent_ZPS- pocetnik
- Broj postova : 53
Registration date : 2008-02-20
Ej ba mi brcaci smo gospode pa neidemo po selima haha a vi seljaci i neznate sta je grad a pogotov rep jooj ejj ba zacepite piceke da nebi dobili po njima ha ha ha mi smo za vas ALLAH a vi za nas obicni prosijaci kradeete beatove ha ha neznate sami sastavit seljacine NABIJEM vas NA QRCBlackvonowsky wrote:Shady,Junior i Krshi - Dream team hahahahahahahahahahahahaha
Buraz vi ste sonim D-Rap-om, koji mogao dobit po picki dobro..al je prestao se pravit mangup..Shady hajde dodji u Zivinice ako si toliki frajer,vratio bi se go kuci,mamu ti j...m,nemoj da me spominjes to jest Zps balavac jedan.....
ti si sigurno onaj slim shady hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
Junior citao sam ti komentare sto si pisao i za tebe vazi,tebe znam frajeru....
Mc_Hammer- chillam
ejj ba sta ce se postavit u audio batle obicno smece ha ha seljacino nebijem ti mamu seljacku na Qrcnekromant wrote:što se mene tiče, slobodno ključaj.. diss če se postavit u audio battle..
Mc_Hammer- chillam
Mc_Hammer wrote:ejj ba sta ce se postavit u audio batle obicno smece ha ha seljacino nebijem ti mamu seljacku na Qrcnekromant wrote:što se mene tiče, slobodno ključaj.. diss če se postavit u audio battle..
halo ba hammer ohlavi malo da si ALLAH iz brckog nedozvoljavam da pises tako slideca opomena ide ban ljudi su snimili imas pravi komentarisat znaci njihove mame tebi nista nisu skrivile peez
BP-asek wrote:Mc_Hammer wrote:ejj ba sta ce se postavit u audio batle obicno smece ha ha seljacino nebijem ti mamu seljacku na Qrcnekromant wrote:što se mene tiče, slobodno ključaj.. diss če se postavit u audio battle..
halo ba hammer ohlavi malo da si ALLAH iz brckog nedozvoljavam da pises tako slideca opomena ide ban ljudi su snimili imas pravi komentarisat znaci njihove mame tebi nista nisu skrivile peez
daj ba krshi pusti ih ionako je ovo tema za svadjanja
nek se ispucaju
shady- clan
- Broj postova : 225
Registration date : 2008-02-23
Mc_Hammer wrote:ejj ba sta ce se postavit u audio batle obicno smece ha ha seljacino nebijem ti mamu seljacku na Qrcnekromant wrote:što se mene tiče, slobodno ključaj.. diss če se postavit u audio battle..
pičko vadi me iz usta nemoj da ti jezik čupam.. niko nije tebe zvao da se javljaš.. i ti meni govoriš o dissu-čovjek koji zna samo jebavat mater..IQ ti je na nivou tvog čupavog šupka al jesi mi poznat..vjerovatno si ti ona suzana, koja priča o ulošcima pipi..
nekromant- pocetnik
- Broj postova : 65
halo ba nema ovdje vrijedanja, ako zelis da se svadjas cini to na pristojan nacin...
djeste narode
napushio sam se i padalo je sunce
napushio sam se i padalo je sunce
smart_brc- pocetnik
- Broj postova : 32
Registration date : 2008-02-17
nekromant wrote:Mc_Hammer wrote:ejj ba sta ce se postavit u audio batle obicno smece ha ha seljacino nebijem ti mamu seljacku na Qrcnekromant wrote:što se mene tiče, slobodno ključaj.. diss če se postavit u audio battle..
pičko vadi me iz usta nemoj da ti jezik čupam.. niko nije tebe zvao da se javljaš.. i ti meni govoriš o dissu-čovjek koji zna samo jebavat mater..IQ ti je na nivou tvog čupavog šupka al jesi mi poznat..vjerovatno si ti ona suzana, koja priča o ulošcima pipi..
sta vam je ljudi ba sta se svadjate djaba a sta ti nekromant doces u brcko i istuc ces nas sve hahaha i black one u svojim komentarima molim te da mene nespominjes jer bi ti mogo go kroz zivinice proc jel sajno peezzz
nisi vrijedan krshi da trošim svoje vrijeme,zato molim nemoj da me spominješ.. al koji racku ima da mene spominje jer o njemu nisam rekao ni riječi do sad..
boli me ona stvar,ja izlazim iz ove teme..od sad dalje samo na turniru učestvujem do kraja i to je to.. pozz..
boli me ona stvar,ja izlazim iz ove teme..od sad dalje samo na turniru učestvujem do kraja i to je to.. pozz..
nekromant- pocetnik
- Broj postova : 65
BP-asek wrote:black one u svojim komentarima molim te da mene nespominjes jer bi ti mogo go kroz zivinice proc jel sajno peezzz
hahahahha odero bi te ko ker macku
halo ba krshi, sta si to napisao pa izbrisao komment pazi sta pricas.....MeKo213 wrote:BP-asek wrote:black one u svojim komentarima molim te da mene nespominjes jer bi ti mogo go kroz zivinice proc jel sajno peezzz
hahahahha odero bi te ko ker macku
a ti mc hammer, pa vidi se koje seljak...jedino sto znas reci to nekom fameliju spominjat tcc....
Blackvonowsky- pocetnik
haahaha kako je ovo smješno u pm
king mire- chillam
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
BossHipHop :: Smece :: Smece
Page 4 of 5